#18anysCV


Aquest maig del 2015 Can Vies compleix 18 anys. Per l’administració és l’edat de la majoria d’edat, a partir de la qual se’t considera adult. Però nosaltres hem pres les regnes de les nostres vides des del principi sense que ens calgui ni la tutela ni l’aprovació de cap institució. La nostra és una història de lluita, en combat contra tot allò que amenaça la nostra llibertat. Des del feixisme al patriarcat passant per l’especulació i la Marca Barcelona.

Durant 18 anys no hem volgut ser espectadors d’una vida ja marcada i dirigida pel capitalisme, sinó que, a més de combatre, hem volgut construir noves vies. Noves maneres de sobreviure en la selva grisa dels barris aparadors, noves maneres de relacionar-nos i construir un barri fet entre tots i per tots.

Arribar fins aquí no ha estat fàcil i l’últim any ha estat potser el més difícil. La força del barri ha estat capaç de fer front a un desallotjament i treure de nou Can Vies al poder que el volia destruir. Les victòries s’han de celebrar, perquè ens ho mereixem i perquè ens demostra que totes juntes som capaces de vèncer qualsevol que ens ataqui.

Actualment vivim temps difícils. El poder ha entrat en una espiral repressiva contra tots aquells que lluiten, un senyal més del seu declivi imminent. Per això no ens oblidem en aquests dies de celebració de totes aquelles que estan patint en la seva pell els cops repressius. No ens volem deixar a ningú, per això fem extensiu el nostre suport a totes les qui estan encausades per lluitar, ja sigui afrontant penes de presó, una simple multa o pateixin el terrorisme policial.

Can Vies celebrem aquest 18è aniversari en un procés obert just fa un any, on l’agressió que vam patir amb el desallotjament i enderroc ens ha portat a reconstruir de les runes un nou CSA Can Vies. No ha estat una feina fàcil, però els resultats ens enfortiran i demostraran la força del poder popular. Us convidem als actes de celebració i seguir participant d’aquest ambiciós projecte de #RefemCanVies.

can-vies-aniversari-programa_web

Som la mala herba que creix entre les runes de ciutat morta!

18 anys després, Can Vies Resisteix!