Nota sobre la publicació de sentències judicials de les encausades per l’Efecte Can Vies


Davant les informacions sortides a premsa des de la Assemblea d’encausades i solidàries per l”EfecteCanVies volem denunciar la publicació dels noms i les sentències als mitjans de comunicació abans fins i tot, que arribessin a les advocades amb la incertesa i el greuge que això suposa per les encausades i la seva família i amics.

Una vegada més, exigim l”absolució i retirada de càrrecs de totes les represaliades per la mala gestió política d”un conflicte que va iniciar el Districte de Sants-Montuïc amb el seu regidor Jordi Martí al capdavant.

Esperem la mateixa celeritat i duresa amb la desena de mossos imputats per lesions a manifestants durant la setmana de protestes en defensa del Centre Social Autogestionat Can Vies i que no quedin impunes com ja ens tenen acostumades.

Seguirem defensant la gent que surt al carrer per reivindicar una Barcelona dels barris de i per a totes. Per això, ens sumem a la convocatòria d”aquest dimecres 4F per cridar que estem fartes de la seva impunitat i brutalitat.

No és una poma podrida, és tot el cistell.
Absolució encausades per defensar els barris!