Terra i sostre a punt!!!!

La reconstrucció de Can Vies segueix a tota velocitat. Tant que el cap de setmana passat vam presentar en públic el nou projecte del Centre Social Autogestionat. Ho vam fer amb una convocatòria oberta a la qual es van apropar una trentena de veïnes. Entre vermuts i vídeos preparats per companyes de l’assemblea, vam poder explicar a les veïnes en quina situació ens trobem, com ens organitzem i, sobretot, mostrar quin és el nostre projecte pel CSA. Els vam explicar quins són els espais projectats i van poder veure tota la feina feta fins ara a la Kapella i a la Kafeta.

Feina que, per cert, no és poca. En les dues últimes setmanes hem acabat la construcció de la barra amb material reciclat del mateix enderroc, hem reconstruït la porta de fusta de l’escala de l’habitatge cap a la capella i hem reordenat i netejat de dalt a baix el taller d’oficis, per tal de trobar les eines a la primera. No és poca cosa.

Però la tasca més engrescadora dels últims dies l’hem centrada al terra i als sostres. Com ja vam explicar al darrer post d’aquest diari, les últimes setmanes havíem netejat tots els forats que l’Ajuntament ens va deixar al sostre. Tot per començar a tapar-los la setmana passada, amb la inestimable ajuda de les companyes de Sieso. Un altre cop, ara des d’aquí, GRÀCIES!!! Ens van ajudar, i molt, amb la tècnica de volta catalana amb la qual hem reconstruït els entrebigats de fusta. Altres forats els hem tapat amb encofrats, amb arlita i amb ciment.

Els últims dies també els hem dedicat a preparar el terra de la Kapella amb mestres i mallaso per fer la solera de formigó, feina que realitzarem en dies pròxims. Aquestes dues setmanes vinents també seguirem tapant els forats del sostre que queden (l’Ajuntament ens va deixar l’espai com un formatge Gruyère). Per últim, en dies pròxims projectarem una rampa d’accés a la part alta de la Kapella per totes aquelles persones amb diversitat funcional i realitzarem un taller d’electricitat que aprofitarem per fer l’instal·lació elèctrica de la Kafeta.

Això és tot de moment. Si ens voleu ajudar, sobra dir que esteu més que convidades. De moment, seguim fent les jornades de treball els dimarts i dijous a partir de les 17.30 i dissabtes des de les 10.30, tot i que pròximament canviarem els horaris. Ja us avisarem. Fins aviat!