Presentació del nou projecte de Can Vies al barri


D’aquí poques setmanes farà mig any de la recuperació del CSA Can Vies pel barri de Sants. L’hem recuperat mig demolit, enrunat, brut, enrunat i amb forats a terra. Però des del barri I d’arreu ens han arribat aires d’esperança, de força, de solidaritat, però sobre tot, han arribat persones plenes d’il·lusió per reconstruir un espai i un projecte. El saber que no estem soles fa que dia a dia superem cada entrebanc que l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Sants-Montjuïc ens hi ha deixat com a regal.

En aquest darrer mig any, hem passat de tenir un espai ple de runa a tenir un espai en el que hi hem imaginat diferents projectes, i que poc  a poc anem acondicionant perquè arribi el dia en que els puguem realitzar. Aquests projectes s’han dissenyat basant-nos en les necessitats de tot un barri i les possibilitats de Can Vies, projectes com una cuina amb forn de llenya, una aula multimèdia, tallers, un cinema o un gimnàs, que creiem engrescaran a molta gent a participar-hi.

Estem molt contentes de com avances les obres i dels projectes que hem imaginat a Can Vies, per això ens agradaria poder-ho compartir amb vosaltres el proper diumenge 16 de novembre a les 12h, en el marc d’un vermut popular i una presentació del nou projecte.

Les runes no ens espanten… Entre totes reconstruïm Can Vies!