La setmana que ve comencem els sostres!!!!Seguim treballant, més enllà del soroll que alguns s’entesten a generar des de l’Ajuntament. De fet, no hem parat de treballar. Els últims dies hem acabat de restaurar les columnes de ferro de la capella i hem aixecat un mur entre la capella i les escales del que un dia va ser l’altar ateu de Can Vies. També hem netejat la Kafeta i hem sanejat el terra d’aquest espai que ja està habilitat per acollir activitats diverses.

Per cert, els Jovens de les Terres de l’Ebre van ser els primers i dijous passat ja van presentar el llibre ‘Castor, la bombolla sísmica’, a la Kafeta. Benvingudes siguin les baldanes de nou!

Els últims dies també hem començat a netejar els forats que l’Ajuntament va deixar com a regal als sostres de Can Vies. I ho hem fet perquè els pròxims dies començarem una de les tasques que més il·lusió ens fa: precisament, recuperar els sostres.

El dissabte celebrarem un taller per aprendre les nocions bàsiques de la volta catalana, tècnica tradicional de construcció de casa nostra que utilitzarem per recuperar el sostre de Can Vies. A més, el cap de setmana començarem a fer també el terra de la Capella i plantarem les primeres plantes a les jardineres de fusta que ja tenim construïdes al muret de la mateixa Capella. Finalment, la setmana que ve començarem de ple amb els sostres, recuperant els revoltons entrebigats que hi havia a la Capella.

Si voleu participar en aquest procés de construcció, ens trobareu a les jornades de treball: dimarts i dijous a partir de les 17.30 i dissabtes des de les 10.30. Fins aviat!