Dimecres 29 d’octubre: Assemblea Oberta d’Encausades i Solidàries #PerDefensarElsBarris (efecte Can Vies)


Dimecres 29 d’octubre 19h Espai Obert:
Assemblea Oberta d’Encausades i Solidàries #PerDefensarElsBarris (efecte Can Vies)

El motiu de l’assemblea és intentar arribar a més encausades, per tal d’iniciar campanya de suport de cara als judicis que començaran a partir de gener de 2015, per fer-ho es convida també a participar a tota persona solidaria que pugui aportar temps i idees per tirar endavant aquesta assemblea de suport i la futura campanya.

“Si has estat detinguda durant l’efecte Can Vies i encara no t’has posat en contacte amb l’assemblea d’encausades i solidàries per defensar els barris envia un correu a:xdefensarelsbarris@gmail.com i/o vine a l’assemblea: dimecres 29 d’octubre 19h Espai Obert (c/Violant d’Hongria 71 Sants)”
“Si vols col·laborar en la campanya de suport a les encauades per defensar els barris, vine el proper dimecres 29 d’octubre a les 19h a l’Espai Obert (c/Violant d’Hongria 71 Sants)”