Ja ens hem imaginat el nou Can Vies!!!


La reconstrucció ja està en marxa. De fet, porta en marxa des del dia que vam recuperar Can Vies com a Centre Social Autogestionat. Però és ara, treta tota la runa que va deixar l’Ajuntament, posades les portes, aixecades les parets i tapats els forats més urgents, que hem començat a imaginar-nos com volem el futur d’un Can Vies que reconstruirem entre totes.

I ens l’hem imaginat, per començar, amb una cuina espectacular, amb forn de llenya i paeller inclosos. Tot per reprendre encara amb més ganes els sopadors i per fer classes de cuina. No és broma, ja tenim llest a qui donarà les lliçons.

Mantindrem també una zona de kafeta on tractarem de seguir fomentant activitats d’oci no consumistes, al costat d’un espai per infants i d’una botiga gratis. Evidentment, necessitarem un taller d’oficis ben establert com a base per tota la reconstrucció, així com sales d’assemblea i sales polivalents on poder ajuntar-nos per decidir cada nova passa que donem.

Entre els espais que ens hem imaginat trobem també una aula multimèdia des d’on pugui seguir treballant la redacció de l’estimada ‘Burxa’, però que serveixi també per fer tot tipus de tallers. I pel lleure, comptarem amb un espai de cinema i conferencies, un gimnàs i un espai d’expressió artística.

Com veieu, no és poc el que ens hem imaginat, i per tant, no és poca la feina que ens queda. Però sabem que si volem, amb l’ajuda de totes, podem. Ho hem demostrat molts cops. Us ho anirem explicant setmana a setmana en aquest ‘Diari de reconstrucció’ que funcionarà a manera de quadern de bitàcola, tot i que, si en comptes de llegir, preferiu agafar les eines amb nosaltres, ens trobareu a Can Vies a les jornades de treball: dimarts i dijous a partirde les 17.30 i dissabtes des de les 10.30. Fins aviat!