Paula Absolució! Absolució de totes les detingudes!


 

S’ha iniciat una recollida de signatures per a exigir al Departament de Justicía l’Absolució de la Paula, detinguda durant l’#EfecteCanVies, per a signar, us podeu adreçar al segënt link:

https://www.change.org/p/departament-de-just%C3%ADcia-de-la-generalitat-de-catalunya-pedimos-la-absoluci%C3%B3n-de-paula-2?share_id=MwcdawRyja&utm_campaign=share_button_action_box&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition

Ja ha passat un temps de l’efecte Can Vies, quan el barri de Sants es va manifestar per mostrar el rebuig davant l’abús de poder i l’atac que va suposar enderrocar un CSA amb 17 anys d’història. Però no va ser només per Can Vies que la gent va sortir al carrer, sobren motius per escoltar el crit d’un poble que està fart de sostenir la crisi / estafa, les polítiques de despatx, la corrupció generalitzada, el poder de les oligarquies familiars adinerades, les reformes de lleis que està fent l’autoritat castradora per imposar el seu codi de premis i càstigs, les retallades als drets bàsics conquerits per generacions anteriors i un llarg i triste etc

Durant la setmana de les protestes hi va haver molta arbitrarietat política i brutalitat policial, on moltes companyes van ser identificades, detingudes i agredides. Entre elles està la Paula, fotògrafa i veïna de Sants que mentre treballava documentant la realitat que s’estava vivint al carrer aquests dies, va patir l’agressió verbal i física dels Mossos d’Esquadra causant-li una sèrie de fissures en ser retinguda de manera forçada i posteriorment detinguda, a més de trencar l’equip fotogràfic.

Ara, l’acusen de presumptes accions que ella no va fer i també d’haver agredit físicament un Mosso d’Esquadra causant-li una baixa laboral de 13 dies, entre d’altres falses acusacions, demanant per Paula una condemna de cinc anys i 10 mesos de presó. Família, amigues i companyes volem visibilitzar la injustícia que estem patint i demanar suport i solidaritat tant per a ella com per a totes les altres companyes represaliades de l’efecte Can Vies que s’enfronten a durs procediments judicials per reclamar i lluitar per la justícia i la veritat.

Per tot l’exposat i per aquesta petició de condemna desproporcionada i injusta DEMANEM L’ABSOLUCIÓ de Paula.