Demà 1er JUDICI X EFECTE CAN VIES! Sergi Absolució!


Des de Can Vies volem sumar-nos a la convocatòria de concentració de suport a Sergi Rubia, que demà haurà d’anar a judici per haver estat detingut durant l’efecte can Vies. Varen ser moltes les persones detingudes durant aquells dies,  en el cas d’en Sergi i de l’Ivan també van ser injustament empresonats en presó preventiva, mesura totalment desproporcionada aplicada per jutges hereus del feixisme.
Si Can Vies segueix en peu es gracies a persones que com en Sergi van solidaritzar-se i van sortir al carrer, ara ens toca tornar a sortir al carrer per solidaritzar-nos amb en Sergi i amb totes les represaliades.

Absolució represaliades per efecte Can Vies!

Demà dimarts 16 de setembre concentració suport 10h ciutat injustícia

Col.laboreu amb la difusió utilitzant el HT: #SergiAbsolució16S

Mes info sobre el cas d’en Sergi a: http://t.co/MnPuvrLkKU