Assemblea detingudes i grups de suport per l’ #EfecteCanVies


Aquest dimecres 10 de setembre a les 18h al Centre Social de Sants es celebrarà l’Assemblea de detingudes i grups de suport durant l’ #EfecteCanVies

Ja ha passat un temps de l’efecte Can Vies, quan ens vam manifestar per mostrar el nostre rebuig davant l’abús de poder i l’atac que suposo enderrocar un CSA amb 17 anys d’història. Però no va ser només per Can Vies que vam sortir al carrer, ens sobren els motius: la crisi, la corrupció, les retallades.. estem fartes de la seva política de despatx.

Volem recordar que son moltes les companyes que van ser identificades, detingudes i agredides, però on hi ha repressió hi ha solidaritat, i reconstruir Can Vies també és donar suport a les companyes represaliades.

En els propers mesos, moltes d’aquestes seran jutjades, és per aquest motiu que demanem la vostra col·laboració:

– Si sou veïnes de Sants o durant els dies de l’efecte Can Vies veu presenciar alguna agressió policial o detenció, agrairem que us poseu en contacte amb: santsantirepre@gmail.com

– Si coneixeu alguna persona que va ser detinguda feu-li arribar que s’estan creant grups de suport per tal de fer front conjuntament als processos judicials, per aquest motiu es convoca una assemblea de detingudes i grups de suport (familiars, amigues…) el proper dimecres 10 de setembre a les 18h al Centre Social de Sants (c/ Olzinelles nº 30)

Esteu atentes a les convocatòries de suport.

ABSOLUCIÓ REPRESALIADES PER L’EFECTE CAN VIES!

Comissió Anti-Repressiva Sants ABS

Podeu descarregar l’octaveta fent clic aqui.