GRÀCIES DE NOU, A TOTES


No ens cansarem de donar-vos les gràcies. Dilluns passat vam acabar la campanya de micromecenatge a Verkami, aconseguint la fita històrica de recaptar 89.760 euros per la reconstrucció de Can Vies i per donar suport als represaliats al llarg de l’Efecte Can Vies. Amb aquestes paraules volem fer extensiu l’agraïment a totes les persones i col·lectius que de mil maneres, imprescindibles totes elles, ens esteu fent costat.

Sou moltes les que heu fet la vostra aportació mitjançant el Verkami o les guardioles distribuïdes a tot el barri, amb cafetes i activitats al mateix Can Vies i a altres centres socials, traient la cassola des del balcó, pujant una banderola de Can Vies al cim més alt del vostre entorn o agafant boli i paper i enviant-nos unes paraules de suport. Les hem rebut totes i totes ens han suposat una nova empenta en la feixuga i alhora il·lusionat tasca que tenim entre mans: la reconstrucció del Centre Social Autogestionat. És a dir, fer renéixer de les seves runes la nostra nova ciutat.

I per acabar, el nostre més profund agraïment a totes aquelles que heu vingut a aixecar pedres amb nosaltres per ajudar directament a la reconstrucció. Sense totes vosaltres ho tenim impossible i així ho vam dir des del principi: els vostres diners són necessaris, la vostra presència imprescindible.

GRÀCIES!!!!!!!