Solidaritat amb el poble de Palestina!


Des del Centre Social Autogestionat Can Vies volem solidaritzar-nos amb el poble de Palestina, que està patint un nou atac per part de l’estat d’Israel. Aquest està massacrant i assetjant a un poble lluitador i digne que fa dècades que reclama viure en pau, mentre Israel va perpetrant un genocidi i un apartheid brutal i lamentable cap a la població palestina, especialment cap a dones i criatures.

Després de dues setmanes d’atacs els números són aterridors: 715 morts palestins (un 70% d’ells, civils), al menys 161 criatures mortes (1213 ferides), 35 majors morts (161 ferits), 3.250 vivendes destruïdes, 115 escoles danyades, 18 centres sanitaris danyats, 900.000 persones sense aigua corrent i 190.000 persones desplaçades. Davant aquesta situació la comunitat internacional resta passiva i distant, mentre el lobby sionista de casa nostra pretén fer creure a l’opinió pública que Israel s’està defensant quan el que fa és atacar indiscriminadament amb l’excusa del dret a tenir un estat, estatus que ja tenen.

Mentre alguns partits i part de la societat tanca els ulls i es tapa les orelles, des de Can Vies volem llençar un missatge de solidaritat i suport a tota la població palestina i fem una crida a que tots i totes us solidaritzeu amb la seva lluita. Donem suport, doncs, a la manifestació que es durà a terme avui a la tarda, a les 19 hores a Jardinets de Gràcia i us animem a que hi participeu i crideu ben fort que Palestina tampoc no es toca i s’ha de quedar als seus territoris!

No a l’apartheid i al genocidi d’Israel: visca la lluita palestina!