REALLOTGEM LA IRENE, DESNONEM EL JORDI MARTÍ


Quatre furgons de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra s’han presentat aquest matí a casa de la Irene a la Zona Franca per fer efectiu el desallotjament de la seva família. Un desallotjament comès amb absoluta traïdoria, després que dimarts passat, el regidor del districte Sants-Montjuïc, el nostre estimat Jordi Martí, assegures en Audiència Pública que la Irene podia estar tranquil·la, que no l’anaven a desallotjar.

Amb una infinita hipocresia, l’alcalde de la ciutat, Xavier Trias, ha assegurat que els serveis socials estan al cas i que ja han ofert solucions al cas de la Irene. Una solució que segons ha explicat la mateixa Irene es limita a una oferta per passar tres dies en un alberg. Aquesta és la solució d’aquest Govern municipal? De veritat?

Irene ho ha denunciat a la seu del Districte de Sants-Montjuïc, edifici que activistes de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i veïnes dels barris del districte han ocupat aquest matí per exigir a Jordi Martí que doni la cara i ofereixi un reallotjament a la Irene i els seus tres fills, que avui han viscut el seu segon desallotjament. Un reallotjament que s’ubiqui a la mateixa Zona Franca i no trenqui els lligams afectius ni de la Irene ni dels seus fills.

No és el primer cop que tant el Jordi Martí com el Xavier Trias menteixen. Ho sabem molt bé, per desgràcia, també nosaltres hem patit les seves mentides. És per això que des del Centre Social Autogestionat Can Vies no podem més que mostrar tot el nostre suport a la Irene, exigir el seu reallotjament en algun dels centenars de pisos buits de la Zona Franca i recordar que no pararem fins a aconseguir la dimissió de Jordi Martí.