70.000 gràcies!


Com ja sabeu, ahir vam aconseguir entre totes la fita històrica d’arribar als 70.000 euros que ens havíem fixat com a objectiu per poder reconstruir el Centre Social Autogestionat i cobrir la defensa dels represaliats per l’efecte Can Vies. Sou totes vosaltres les que ho heu fet possible, per tant, moltíssimes gràcies. Concretament, 1.746 gràcies, que sou les persones i col·lectius que heu aportat fins ara alverkami.

I diem fins ara perquè encara queden cinc dies de campanya i moltes recompenses per repartir. No cal ni dir-ho, tota aportació segueix sent benvinguda i ens ajudarà a assolir el gran repte que tenim entre les mans: reconstruir el que l’Ajuntament i TMB van destruir i tornar a fer de Can Vies un espai d’on somniar i treballar una altra ciutat.

De fet, ja portem setmanes reconstruint Can Vies i amb la nova empenta rebuda ahir no tenim cap mena de dubte que ho aconseguirem. Si ens vols ajudar, ens arremanguem els dimarts i els dijous a partir de les 17.00 hores i els dissabtes a partir de les 10.00 hores. Igualment, els dimecres ens trobem en assemblea a les 20.00 hores.

I per acabar, no volem deixar de convidar-vos aquest dissabte al concert que celebrarem a Can Vies. Serà l’ocasió perfecta per celebrar la fita i tornar a donar-vos les gràcies, no només per les aportacions, sinó per demostrar que és cert, que no són paraules buides, que entre totes ho podem tot i que als de l’Ajuntament, ni els necessitem ni els volem. Gràcies.