Exigim la retirada dels càrrecs del company detingut dijous i l’arxiu definitiu de tots els processos oberts


El 10 de juliol un company santsenc va ser arrestat per dos agents a les 7.30h a la sortida de casa seva i traslladat a la comissaria de les Corts per causes relacionades amb l’#EfecteCanVies, on va romandre 24h i se li va assignar un advocat d’ofici. L’endemà a primera hora va ser conduït a la Ciutat de la Justícia, on va declarar davant del jutge. Se li atribueixen càrrecs de resistència a l’autoritat i desordre public. Després de prestar declaració, el company va ser posat en llibertat i resta a l’espera de judici.

Amb aquesta nova detenció, ja són 70 les persones represaliades per causes relacionades amb el desallotjament i les mobilitzacions solidàries amb Can Vies. Uns fets que, tristament i simbòlica, coincideixen amb la tramitació de la Llei de seguretat ciutadana, la coneguda “Ley mordaza”, que representa un nou atac al dret de manifestació i protesta. L’enèsima retallada de drets socials i polítics impulsada pel govern del Partit Popular.

Des de l’ assemblea de #RefemCanvies exigim la retirada dels càrrecs del company detingut dijous i l’arxiu definitiu de tots els processos oberts. I demanem que entre tots i totes donem un impuls al procés de mecenatge col·lectiu que estem fent a Verkami per recaptar fons per sufragar les despeses derivades de la repressió.  http://reconstruim.canvies.org

Al web de Can Vies podeu anar seguint no només l’actualitat del Verkami, sinó les activitats del centre social i les accions solidàries!

La solidaritat és la nostra millor arma! Defensem i difonguem autogestió!