Programacio 17è Aniversari


Benvolgudes

Enguany el CSA Can Vies celebra el 17è aniversari. Aquest, però, no és un aniversari normal, es tracta del primer aniversari que se celebra amb una amenaça directa a sobre de desallotjament, per això no ens pots perdre cap dels actes que estan programats:

Dissabte 10. 18:30 el ja tradicional cercaquintos d’aniversari pels carrers de sants passant pels locals socials més emblemàtics del barri.

Diumenge 11:
o   11:30 Ruta Històrica amb el títol de “Ruta per resistències, resiliències i revolucions” que permetrà acostar-nos a petites experiències de la història del moviment obrer combatiu del nostre barri.

o   18h tindrem l’orgull de compartir la presentació del llibre “Desmontando el caso de la vampiresa del Raval” amb la seva autora Elsa Plaza. Un llibre que va més enllà de la llegenda de la vampiressa i que ens aproxima a la cultura capitalista i patriarcal de la Barcelona modernista. Tot seguit gaudirem de l’actuació musical dels cantautors Mateolika i Aitor Nieve.

Dimarts 13. 19h recorrerem pels carrers del barri en una cercavila per explicar als veïns i veïnes la delicada situació en què es troba el CSA Can Vies. La única solució: Suspensió!

Dimecres 14:
o   19h Taula Rodona explicativa de la situació actual de Can Vies.

o   21h tradicional sopador d’aniversari: 17 anys d’història no es desallotgen! que enguany ens prepararan les companyes d’Arran Sants i de l’Ateneu Llibertari de Sants.

Dijous 15:
o   19h les companyes de l’assemblea Aturem BCN World vindran a posar-nos al dia de la seva experiència i de l’evolució d’aquest cas macroespeculatiu tant mediàtic que pretén ser l’emblema de la Barcelona turística i de l’oci.

o   20:30 donarem pas a una nova edició del Concurs de Pintxos, on compartirem les habilitats o les deshabilitats que tenim cadascuna de nosaltres. Participa-hi! Consulta les bases a la web, i si no pots o no et veus amb cor, vine a tastar-los i a fer de jurat.

Divendres 16: és el dia del concert de punk feminista. Tindrem entre nosaltres les Hysterics, vingudes des dels Estats Units, juntament amb la Siega, las Otras i Ansïa.
Dissabte 17 comença la traca final a la plaça Josep Pons o La Màlaga.
o   12h Pintada de mural + vermut

o   14h dinar popular amb en Jony Txinxes que ens acompanyarà a la sobretaula

o   16h una novetat! Les primeres Olimpíades Okupis! Vine a descobrir-les!

o   21h Concert enguany amb una aposta clara per les bandes canviaires:

La Tartana. Ska

Sants Estació. Punk Ranxera

Rage to Antonio Machine. Tribut a Ratm

Diumenge 18 8h, per aquelles que se’n van a dormir tard o aquelles que es desperten aviat, hem quedat a la Plaça Josep Pons per anar a jugar la ja mítica i consolidada Okupi Txampions League!