La parada de metro #CanViesEsQueda resorgeix


Aquest matí, tal i com va passar l’anterior 30 d’abril, la Línia 5 ha tornat a començar el dia amb una nova parada de metro: “Can Vies es queda”.
Des de primera hora del matí, als vagons de metro de la Línia 5, així com als cartells de les diferents andanes de la mateixa línia, s’ha canviat el nom de la parada “Plaça de Sants” pel de “Can Vies es queda”.
Durant l’acció un dels participants ha ha estat retingut a la força pel personal de seguretat de TMB. Finalment ha estat identificat i sancionat.
Aquest fet evidencia que TMB no vol que se la vinculi públicament amb l’ordre de desallotjament que ha imposat a Can Vies, i que gasta totes les seves forces en mantenir neta la seva imatge.

Amb aquesta acció el CSA Can Vies vol assenyalar a TMB, empresa responsable de l’amenaça de  desallotjament que pesa sobre el CSA des de l’any 2006, a la vegada que l’Ajuntament de Barcelona -responsable polític de TMB- i que, amb CIU al capdavant són els responsables directes de demanar a jutjats que es prorrogui l’ordre de desallotjament, habilitant també el mes de maig per poder-lo fer efectiu.

Amb aquesta acció el CSA Can Vies vol assenyalar a TMB, empresa responsable de l’amenaça de desallotjament que pesa sobre el CSA des de l’any 2006, a la vegada que l’Ajuntament de Barcelona -responsable polític de TMB- i que, amb CIU al capdavant són els responsables directes de demanar a jutjats que es prorrogui l’ordre de desallotjament, habilitant també el mes de maig per poder-lo fer efectiu.

Per difondre l’acció demanem a totes les persones que utilitzeu la línia 5 i veieu la parada Can Vies es queda, que li feu una foto i la difongueu per les xarxes socials.

#CanViesEsQueda