Can Vies segueix en perill, dissabte 5 d’abril Marxa de Torxes per visualitzar-ho


Fa una setmana, des del CSA Can Vies vam informar que el desallotjament havia quedat suspès, ja que així ho va assegurar el regidor del districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, a la Plataforma de Suport a Can Vies. La informació traslladada al CSA, a més, deia explícitament que els serveis jurídics de l’Ajuntament estaven treballant per fer efectiu l’esmentat suspens.

Però una setmana més tard seguim sense rebre cap comunicació per part dels jutjats, és a dir, l’ordre d’execució de la condemna de desallotjament no ha estat retirada. Dit d’una altra manera, el suspens promès pel regidor no s’ha fet efectiu judicialment i per tant, des del punt de vista legal, el CSA segueix a hores d’ara en perill de desallotjament.

Des de Can Vies seguim esperant que TMB -empresa demandant controlada majoritàriament per l’Ajuntament de Barcelona- faci efectiu el suspens del desallotjament als jutjats, tal com es va comprometre el regidor. Però mentre el CSA segueixi en perill objectiu seguirem alerta, disposades a defensar l’espai alliberat ja que continuem dins la data fixada de desallotjament (tot el mes d’abril).

Després d’una intensa Setmana d’Activitats que finalitza avui divendres 5 d’abril amb una xerrada sobre autodefensa feminista amb el col·lectiu Biterna, sopar de pinxos i actuació de Les Txatys. Per tal de visualitzar que Can Vies segueix en perill i per mostrar que, tot i seguir a l’espera, estem alerta, convoquem demà dissabte 5 d’abril a les 20:00h a Can Vies, per recórrer els carrers del barri amb una marxa de torxes inclusiva a la qual convidem a totes les veïnes del barri.