Més d’un centenar d’instàncies per defensar Can Vies


Ahir a la tarda, més d’un centenar de persones feren cua a les portes del Districte de Sants-Montjuïc per reclamar, una vegada més, que Jordi Martí, regidor del districte, aturi el desallotjament del CSA, previst a partir de dia 1 d’abril.

A les sis de la tarda la Plataforma de Suport a Can Vies havia convocat l’acció emmarcada dins les activitats i actes en defensa del centre social autogestionat que es troba en greu perill de desallotjament. La cita aplegà a més d’un centenar de persones que van escriure a mà les seves reclamacions i exigències utilitzant les eines que posa a l’abast l’ajuntament i, així, poder fer arribar la preocupació del barri davant la greu situació de perill en què es troba Can Vies.

La Guàrdia Urbana no va permetre que tothom pogués fer cua a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana) i obligà a que tothom entrés de deu persones en deu persones, fet que va provocar que un gran nombre de persones col·lapsessin part de la vorera de Carretera de Sants.  L’acció va transcórrer amb un ambient reivindicatiu i nombrosos veïns i veïnes s’aturaren a interessar-se i a donar suport per la situació en què es troba Can Vies. Finalment, una membre de la plataforma agraí el suport rebut i cridà a estar atents i atentes a noves convocatòries.