Més d’un centenar i mig de persones responen a la crida de Can Vies


Avui a les set de la tarda desenes de persones s’anaven aplegant a la plaça de Sants, al cantó de la plaça que toca al passeig Sant Antoni. Una gran pancarta amb el lema “Can Vies viu, barri combatiu” s’ha col·locat al mig de la rotllana que s’ha anat formant al seu voltant.

Per una banda s’ha explicat la situació legal en què es troba el CSA: TMB va demanar l’execució de la sentència i el 18 de març es va conèixer la notícia: dia 1 d’abril ja es podria fer efectiu el desallotjament, és a dir, d’aquí just una setmana. Per altra banda s’ha explicat què fan totes les comissions que treballen ara mateix a i per Can Vies com la Plataforma de suport i les comissions de difusió, activitats i agitació.

En base a l’explicació de les tasques i feines fetes fins ara de les comissions i la Plataforma de suport, l’assemblea s’ha dividit en grups perquè tothom triés d’on li agradaria participar i durant mitja hora els grups han pogut posar propostes i idees per cada àmbit. Posteriorment, aquestes s’han posat en comú i s’han anunciat noves accions i actuacions per defensar Can Vies, així com la certesa que la campanya de suport al centre social ha guanyat moltes mans i caps per encarar el futur més immediat del CSA.