Aquest dijous 27 Acció Plataforma de Suport a Can Vies “Instancia​da”


Com ja sabeu, Can Vies es troba en una situació de gravetat extrema: a partir de l’1 d’abril poden fer efectiu el desallotjament. Però encara estem a temps d’aturar-ho! Ara més que mai hem d’aglutinar forces, mostrar el nostre suport i fer pressió amb l’objectiu de salvar el Centre Social Okupat més antic que hem tingut al barri.
 
Des de la Plataforma de Suport a Can Vies convoquem una acció el proper dijous 27 de març a les 18h al Districte, consistent en col·lapsar l’oficina amb instàncies exigint que Can Vies es quedi al barri. La idea és poder entregar més de 100 instàncies, impedint que el servei continui amb normalitat i generant una gran cua que escenifiqui el suport de Can Vies al barri.

Què farem?: Instanciada al Districte perquè Can Vies es quedi al barri
Quan ho farem?: Dijous 27 a les 18h, però quedem per anar totes juntes a les 17:30h
On ho farem?: Quedem a la Plaça de la Hamsa (darrera el districte) per anar totes juntes al Districte