Can Vies a la cavalcada de Sant Medir


El CSA Can Vies va ser present a la cavalcada de Sant Medir que es va celebrar ahir diumenge 9 de març al Barri de la Bordeta de Sants.

Un grup de veïnes membres del CSA han intentat participar en aquest dia festiu al barri de la Bordeta, donant una nota de color, amb una original carrossa amb la silueta de Can Vies i una pancarta on s’hi podia llegir: Aturem el desallotjament.

La Guàrdia Urbana ha manipulat la informació fent creure a l’organització de l’esdeveniment, que des de la carrossa de Can Vies es llençarien petards que podrien espantar els cavalls de les carrosses d’altres participants. L’organització, a la vista d’aquestes informacions manipulades de la Guàrdia Urbana, ha estat a punt de suspendre l’acte, motiu pel qual les veïnes de Can Vies han decidit no incloure la seva carrossa a la cercavila per tal de que el veïnat pogués gaudir de la festa. Tot i així no han sigut poques les persones que s’han acostat per veure la carrossa i fotografiar-se amb ella.

Des del CSA Can Vies es vol remarcar que en cap moment la intenció era boicotejar la cercavila i encara menys llençar petards durant la cavalcada de Sant Medir. Sinó que simplement es pretenia informar al barri de la situació del CSA.

Un cop aparcada la carrossa, s’ha optat per acompanyar la cercavila al pas del carruatge en el que anava el regidor del districte Jordi Martí, recordant-li que Can Vies no es toca, que és del Barri i que s’ha de quedar al carrer Jocs Florals nº40-42 com a edifici emblemàtic que forma part de la història política i social del barri, el qual continua ple de vida amb gairabé 17 anys d’activitat autogestionada.