Jordi Martí vs. Un barri que s’estima Can Vies


Dimarts 4 de març el regidor del districte i màxim responsable del perill de desallotjament en què es troba Can Vies, Jordi Martí, es va veure cara a cara amb un barri que s’estima el Centre Social Autogestionat i que el defensarà. Al programa ‘El regidor respon’ de Sants 3 Ràdio, Martí va haver de respondre a les preguntes de diverses veïnes que, d’una manera o una altra, s’han creuat amb Can Vies al llarg de la seva vida (podeu escoltar-ho aqui: http://www.ivoox.com/regidor-respon-04-03-2014-el-programa-participacio-audios-mp3_rf_2888188_1.html ).

Aquestes veïnes van posar en valor la feina que es fa a Can Vies, van preguntar perquè es vol desallotjar i van advertir que el barri no deixarà que desallotgin l’edifici tan fàcilment. Martí va preferir no entrar al fons de la qüestió i va llançar pilotes fora.

De fet, no va ser l’única fugida del regidor ahir, ja que a la sortida del programa de ràdio es va trobar amb un ‘escrache’ d’activistes solidàries amb Can Vies. Martí va sortir per la porta del darrere, però la gent va aturar el seu cotxe, tot cridant consignes a favor del CSA. Finalment, el regidor va optar per girar cua i tornar a refugiar-se a l’edifici d’on sortia.