Recuperem Campanya contra TMB. + Stop Pujades


Ja fa cinc anys que des del Centre Social Autogestionat Can Vies vam enllestir una campanya contra l’ofensiva criminalitzadora que Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) va engegar contra suposades actituds inciviques als transports públics. Cinc anys després, el temps no ha fet res mes que donar-nos la raó, deixant TMB com a únic responsable d’actituds veritablement antisocials que atempten contra l’interes public de totes. Especialment per la pujada constant dels preus, que estan fent del transport públic un transport d’elits. Bona mostra d’aixó es que el material d’aquella campanya segueix plenament vigent.

Seguint, a mes, amb TMB, volem recordar que es tracta de l’empresa que amenaça, tant ahir com avui, el CSA Can Vies. L’empresa, de la qual es propietaria majoritaria l’Ajuntament de Barcelona, que ara mateix te a les seves mans decidir si demana el desallotjament de Can Vies.

Es per tot aixó que recuperem aquesta campanya, esperant que serveixi a la l’actual campanya d’Stop Pujades, a la qual ens sumem sense dubtar-ho. Entre totes deixarem en evidencia a TMB i a la clase política que la gestiona -el PSC ahir, CiU avui-. Una clase destrossa i fa imposible el transport públic, alhora que amenaça espais alliberats com Can Vies.

La versió per imprimir 2 cartells en un A4 les podeu trobar aqui: (cartells grocs, blaus, roses).