Solidaritat amb La Carbo – Mani 20:30h Pl. Universitat


Des del Centre Social Autogestionat Can Vies volem mostrar tota la nostra solidaritat amb el CSO La Carboneria, desallotjat avui després de cinc anys de donar vida i crear alternatives al barri de Sant Antoni. Denunciem, de la mateixa manera, el fort desplegament dels Mossos d’Esquadra, que ha pres policialment un barri on l’activitat de La Carboneria havia arrelat feia temps.

El desmesurat dispositiu dels Mossos d’Esquadra s’ha convertit en el braç executor d’un desallotjament exigit per Barclays, entitat financera anglesa responsable com tantes altres de la crisi socioeconòmica que patim. Una actuació que compta amb la complicitat activa del Govern -que envia als Mossos- i de l’Ajuntament -que permet que els bancs segueixin sent amos i senyors del parc immobiliari de la ciutat-, ambdós encapçalats per CiU.

El de La Carbo no és un cas aïllat, sinó que s’emmarca en una ofensiva contra nombrosos espais alliberats de la ciutat de Barcelona i del territori, entre els que està el mateix CSA Can Vies. Per tot això, i perquè la solidaritat és la tendresa tant dels pobles com dels barris, ens sumem a la manifestació de suport a La Carboneria convocada aquest vespre a les 20.30h a la plaça Universitat.