URGENT – Últimes novetats legals


– Un cop denegat el recurs interposat al Tribunal Suprem, l’expedient de Can Vies havia de retornar a l’Audiència Provincial, per que aquesta el retornés al jutjat de primera instància.

– Segons informen els advocats de Can Vies, aquest retorn a l’Audiència Provincial ja s’ha produït i per tant, en una o dues setmanes l’expedient de Can Vies tornaria a estar al jutjat de primera instància que és el que pot executar l’ordre de desallotjament.

– Aquesta execució de l’ordre de desallotjament, ha de ser a petició de qui va demandar a Can Vies, es a dir TMB, com és sabut TMB és una empresa de participació pública, en conseqüència la decisió de demanar el desallotjament de Can Vies està en mans de l’Ajuntament de Barcelona i del Districte de Sants-Montjuïc.

– Esteu atentes a noves convocatòries.