Comunicat contra l’estat policial


Ja fa temps que estem sotmeses a una violència feixista i desmesurada per part dels Mossos d’Esquadra amb absoluta impunitat: des dels ulls perduts per les pilotes de goma, a que arribin a matar Juan Andrés Benítez al barri del Raval a cops de puny, que rebentin la porta de Can Vies per la matinada per realitzar-hi un desmesurat escorcoll de més de 10 hores, que destrossin el centre social i militaritzant i assetjant un barri sencer, que morin detinguts al calabós, que matxaquin a pallisses brutals a manifestants, que torturin a les comissaries i que ens detinguin per defensar les nostres idees.

Tot això sumat als indults, la corrupció, l’opacitat, i l’evident complicitat amb grups neonazis, que continuament agradeixen i exibeixen la seva ideologia feixista amt total impunitat. Aquestes actuacions són pròpies de qualsevol cos repressiu, el braç executor de l’Estat,  i això ens recorda que cada vegada més vivim en un estat policial que vol ofegar qualsevol crítica al sistema.

No ens quedarem aturades. Hem perdut la por i combatrem l’estat policial perquè la lluita ens dóna el que el poder ens pren.

¡Qui sembra la miseria recull al rabia!