1-juny: Avís de precinte: No ens aturaran – La desobediència és el cami!


Aquesta tarda hem tornat a rebre una notificació del Gerent del Districte Sants Montjuic indicant que ens prohibeixen l’activitat de demà dissabte 1 de juny amb l’excusa de que no tenim llicència. L’activitat consiteix en:

  • 17:00 Mani solidària amb les vaguistes del 29m (Plaça del mercat, El Clot)
  • 20:00 Presentació campanya ni precintades ni calladles
  • 20:30 Xerrada amb manuel delgado ” espais dissidents. Les alternatives de vida urbana i el seu control”
  • 22:00 Concert sense llicències amb MATEOLIKA i MONTSERRRAT

N’estem fartes d’aquesta ofensiva de l’Ajuntament de Barcelona en que busca acabar amb tota mena d’activitats de caire polític, social, cultural i/o benèfic que no son del seu agrat. I és per això que davant les seves amenaces només ens queda desobeïr. Per que en situacions com aquestes, la desobediència és l’únic camí.

Així doncs, comuniquem que tot i rebre la notificació de precinte l’activitat prevista per demà continua tal i com s’havia programat i fem una crida a totes vosaltres perquè en feu difusió i vingueu demà a les 20:00h a Can Vies per tal d’aturar l’ofensiva precintaire de l’Ajuntament.

Cremem els precintes!

Desobeïm juntes i autogestionades!

I per sempre més, #NiPrecintadesNicallades !