NI PRECINTADES, NI CALLADES


 

NI PRECINTADES, NI CALLADES

Davant la nova ofensiva de l’Ajuntament de Barcelona, en què vol impedir que diferents espais socials(ocupats o no) puguin dur a terme activitats de caire polític, social, cultural i/o benèfic, mitjançant l’amenaça del precinte, volem expressar:

-Que no volem deixar de fer les nostres activitats en cap cas, és més a partir d’ara accentuarem la nostra agitació. Perquè un centre social que no pot anunciar les seves activitats i obrir-les a tothom, és el mateix que un centre social tancat, i nosaltres no ens volem desallotjar soles.

-No acatarem les seves lleis peruqè no ens les creiem. No obeirem perquè els centres socials i els espais antagonistes, són eines per lluitar contra aquesta legalitat.

-En cas d’agressió respondrem amb les nostres armes de sempre, l’acció directa i la solidaritat, amb seny però amb determinació. Hem après que unides som més fortes, i més enllà de les diferències, treballarem colze a colze per defensar els nostres espais.

 

Per això, aquest dissabte:

17:00 Mani solidària amb les vaguistes del 29m (Plaça del mercat, El Clot)

20:00 Presentació campanya ni precintades ni calladles

20:30 Xerrada amb manuel delgado ” espais dissidents. Les alternatives de vida urbana i el seu control”

22:00 Concert sense llicències amb MATEOLIKA i MONTSERRRAT

LA DESOBEDIÈNCIA ÉS EL CAMÍ!

UNIÓ, ACCIÓ, AUTOGESTIÓ!