Grabació LIP DUB DEL BARRI DE SANTS. Dissabte 4 de maig a les 10:00h


El març del 2011 es va celebrar el darrer dels judicis que ha hagut d’afrontar Centre Social Autogestionat Can Vies en els seus 16 anys de vida. Després d’una sentència favorable al CSA, ara l’Audiència Provincial pretén donar la raó a l’empresa propietària de l’edifici, TMB, i d’aquesta manera enderrocar 133 anys d’història i 16 anys d’autogestió. Un cop més, Can Vies afronta una amenaça contra la seva pervivència.

Des que vam conèixer la noticia, no hem parat de rebre constants mostres de suport del barri de Sants, que compta amb un gran teixit de col·lectius i associacions culturals. El CSA no a cessat la seva activitat, sinó que la vist incrementada, fins i tot davant les amenaces de precinte per part de l’Ajuntament que han patit també altres entitats del barri.

Coincidint en que aquest maig de 2013 Can Vies celebra el seu 16è aniversari, hem decidit donar un pas mes i volem visualitzar la gran quantitat d’activitat cultural i política del barri de Sants i el suport del que gaudeix el CSA, un dels grans eixos vertebradors de les alternatives al barri, laboratori de molts projectes, l’últim centre social autogestionat que ens trobem pels carrers de Sants, allunyat de la tutela de les administracions i del mercat.

És per això que el dia 4 de maig gravarem el Lip Dub del barri de Sants en suport a Can Vies en el marc del seu 16è aniversari. Volem que totes les persones i entitats de Sants,  barris veïns, Barcelona i arreu hi siguin presents, per això us convidem el dissabte 4 de maig a les 10h. a Can Vies.

Per fer un Lip Dub necessitem molta gent carregada d’energia, disposada a donar-ho tot a ritme de la cançó “Al meu barri” del grup santsenc Ràbia Positiva. Haureu de venir amb la lletra de la cançó ben apresa, la podreu trobar en aquest enllaç: http://www.goear.com/listen/6e45253/al-meu-barri-rabia-positiva-un-altre-cami/ i també a la burxa del mes d’abril. Quan acabem el Lip Dub la festa seguirà amb un dinar popular i un Cercabars per acabar amb aquesta jornada festiva i reivindicativa!

Can Vies no és un espai aïllat: forma part del variat i complex teixit social del barri. Un teixit que conforma una densa xarxa de suport mutu que ha demostrat en diverses ocasions que juntes ho podem tot.

Hem creat aquest event al facebook per tal de fer-lo corre per les xarxes socials. Compartiu-lo!

NO PASSARAN!