#SomCanVies present a St Medir, la 26a Calçotada de Sants i el 20è Aniversari dels Castellers de Sants


Aquest diumenge 10 de març durant el matí ha tingut lloc la tradicional diada i el cercavila de Sant Medir pels carrers de La Bordeta i Sants, plena de cavalls, carrosses, carmels i veïnes del barri.

Aprofitant que l’estimat el detestat regidor del Districte Sants-Montjuic, Jordi Martí (CiU), ha tingut presència durant la cercavila, enfilat a una de les carrosses de Sant Medir. Persones en suport a Can Vies han aprofitat per increpar-lo i escridassar-lo durant bona part del recorregut. Amb crits de #NoPodranDesallotjarLaCulturaPopular #JordiMartiEspeculaIDesallotja #GentSenseCasesCasesSenseGentComSentén , entre d’altres frases i alguna cançó canviaire s’ha estat senyalant al regidor, culpable de forces nyaps i situacions desagradables al barri.

Al migdia ha arrencat a la Plaça de Sants la 26a Calçotada Popular de Sants, organitzada pel Casal Independentista Jaume Compte on han servit més de 800 racions de calçots. Tot això acompanyat de la diada castellera on hi han participat els Borinots (Castellers de Sants) que enguany celebraven el seu 20è aniversari, acompanyats d’altres colles castelleres també, i de la Colla Bastonera de Sants que ha realitzat la seva actuació vestint les samarretes en suport a Can Vies. També s’ha dinamitzat la tarda amb diversos jocs populars i un concert del Negre de Banyoles. A més durant tota la jornada s’hi havien muntat diverses paradetes entre les quals n’hi havia una de la Plataforma en Suport a Can Vies amb materials de la campanya (samarretes, banderoles, enganxines..), informació i ha estat el primer dia que ha començat a realitzar fotografies a la gent mostrant el suport de Can Vies amb la intenció de recopilar tota la diversitat de gent que dona suport a Can Vies i poguer fer algun mural més endavant. Estigueu atentes que segur que en breu la Plataforma en Suport a Can Vies muntarà més paradetes per difondre el material i fer fotografies a la gent que vulgui mostrar el seu suport!

I per si això fos poc, l’endemà, dilluns 11 de març, mentre Els Borinots celebraraven el seu 20è aniversari fent el #CastellDeCara a la Plaça Sant Miquel de Barcelona, els Diables de Sants i la Colla Bastonera els tornava a acompanyar lluint les samarretes grogues mostrant el suport a Can Vies. #NoPassaran