Comunicat celebrant la sentència favorable a Andreu de Cabo


El CSA Can Vies felicita Andreu de Cabo per guanyar el judici a TMB

 

Des del CSA Can Vies volem felicitar al treballador Andreu de Cabo per haver guanyat el judici a TMB, en el qual el jutge ha ordenat la immediata readmissió del treballador. De Cabo va ser injustament acomiadat el juny de 2012 per la seva activitat sindical i per haver denunciat el robatori de diners públics per part de la direcció de telecomunicacions de TMB.

Denunciem, a més, el muntatge inventat per la direcció de TMB, la qual va acusar falsament a de Cabo d’assetjament laboral contra un treballador que, alhora, és presumptament responsable d’un cas d’assetjament sexual dins l’empresa. En definitiva, no només han acusat falsament a de Cabo, sinó que a més han defensat i protegit a un assetjador sexual. Prou.

Considerem que el feliç final de l’acomiadament de de Cabo no és un episodi més dins la política de persecució aplicada per la direcció de l’empresa pública TMB contra les seves treballadores organitzades i en lluita pels seus drets. Una persecució que també patim al CSA Can Vies, amenaçat un cop més de desallotjament per un procés judicial impulsat per TMB i emparat per l’Ajuntament de Barcelona, propietària de l’empresa municipal.

Des del CSA Can Vies animem a de Cabo, així com a totes les treballadores de TMB, a continuar la seva lluita per unes condicions laborals dignes i fem nostres les demandes sorgides arran de la sentència:

-Que la Direcció demani perdó públicament al company Andreu de Cabo per aquests 8 mesos que ha viscut d’angoixa, despatxat per una resolució injusta; i

-que s’acabi amb la repressió constant per part de la direcció de TMB contra els treballadors i treballadores que més donen la cara en defensa de les condicions laborals.

Així mateix, afegim la nostra reivindicació: que TMB retiri la demanda contra el CSA Can Vies.

Per acabar, expressem la nostra solidaritat amb de Cabo, així com amb totes les treballadores de TMB en lluita.

CSA Can Vies

22 de febrer de 2013