El próxim 31 de gener, NO PAGUEM!


Des del CSA Can Vies ens sumem aquesta setmana a la campanya insubmisa contra les elevades tarifes del transport public i fem una crida a participar a l’acció ‘NO PAGUEM’ el pròxim dijous, 31 de gener, a les 19.00 hores a la Plaça de Sants.

L’acció? Obrir les portes del metro perquè tothom gaudeixi d’un servei public gratuït. L’objectiu? Protestar contundentment contra les constants pujades de tarifes que en temps d’estafes i despossessió com les d’avui en dia fan del transport públic un luxe, quan hauria de ser un servei gratuït i de qualitat.

Es tracta d’una acció de protesta contra Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), una empresa municipal amb pressupostos de diners públics, que amaga les retribucions als seus grans directius i que permet que càrrecs públics com el mateix alcalde de Barcelona, Xavier Trias, s’embutxaquin ingents quantitats de diners amb les dietes. Una empresa que, al mateix temps, apuja les tarifes del transport al gruix de la societat, persegueix a les seves treballadores organitzades en lluita i fa tot el possible per enfonsar projectes autogestionats com el nostre mateix CSA Can Vies.

Es per tot aixo que demanem:

-Un transport públic gratuït i de qualitat.

-Transparència i publicació de tots el comtes de TMB.

-Paralització de la repressió contra les treballadores de TMB en lluita.

-Fi de la persecució judicial i policial contra el CSA Can Vies.

Si no devem, perquè paguem? Ens veiem dijous a les 19h a Plaça de Sants!

CSA Can Vies
29 de gener de 2013