Primera setmana de rodatge amb “Can Vies no es toca!”, el Concurs Agitatiu.


Els artistes ens embaladeixen i captiven amb unes obres bastant sorprenents. Tot i que esperem la perfecció d’ aquestes fins arribar en un clímax d’ art i benestar on el millor dels orgasmes sigui ínfim, per no dir pèssim.
Per a qui s’animi a participar-hi, podeu veure el video promocional i les bases del concurs aquí.

Aquí ens envien un vídeo que les camarades des de Durango (Euskal Herria) amb motiu d’ un lip dub en solidaritat als presos.

Al minut 6:36 exhibeixen una pancarta donant suport a Can Vies.

Magnífica postal nadalenca, el nostre pare, Noel, no s’ oblida de nosaltres. Perquè de pare sols n’ hi ha un, i aquest és obrer i de Sants.
Gràcies a Joel per la fotografia, un nen molt malparit que ja creix sembrant odi per allà on passa.

Espectacular dedicació al CSA Can Vies de J.R.R Tolkien amb el disseny d’ imatge promocional de la pel·lícula de “El Hobbit”. Ens ha comunicat que durant el llarg metratge ha introduït algun que altre missatge subliminal en honor al CSA.

#GOLLUM

Aquí unes imatges d’ una acció que es va fer aquesta setmana passada, coordinada amb altres barris, col·lectius i individualitats solidaries amb Can Vies.
Es van enganxar a tots els bicings que va ser possible, uns 2 milers d’ adhesius en defensa del CSA.

Així ens informava de l’ acció la brigada d’ infomació de Puig.

#BICING

Jóvens de les Terres de l’ Ebre,col·lectiu en defensa del territori, segueixen sent fidels als estils més clàssics, ens atordeixen amb aquestes meravelloses pintades fetes a les parets del barri de sants.

#JOVENS