El regidor de Sants Jordi Martí (CiU) vol precintar Can Vies avui. Aquesta nit cercavila 21:30


Cercavila reivindicativa 21:30 a Can Vies Jocs Florals 40-42.

Fa uns mesos que CiU des del districte de Sants va iniciar un expedient sancionador per aconseguir el cessament de les activitats a Can Vies, amenaçant també amb multes de fins a 30.000 Euros per no tenir les llicències corresponents.

Avui han començat a dur a terme aquestes amenaces. Aquesta tarda han vingut 4 agents de paisà a Can Vies, han identificat a una persona i han donat una carta en la que es deia que si es feia l’activitat prevista per aquesta nit precintarien el Centre Social.

Sabem que açò no és més que una excusa per tractar de tancar un Centre Social amb 15 anys de vida social al barri, activitats culturals i polítiques que escapen del seu control recolzat per gran part del veïnat com s’ha demostrat als diferents actes de suport que s’han dut a terme.

Davant d’aquestes agressions no pensem quedar-nos callades es convoca a partir de les 21:30 davant de Can Vies (Jocs Florals 40-42, Plaça Sants) a una cercavila reivendicativa. Vine carregada de forces perquè la nit serà llarga i ens anem a deixar escoltar.

Si la tens, acudeix amb la samarreta de la campanya o una samarreta groga.

Ens volen treure de Can Vies.
Treiem Can Vies al carrer!
#antiCiUparty