Nota de premsa – Totes SomCanVies demà matí mani 11.30h pl. Sants


Totes Som Can Vies.
El Centre Social Autogestionat Can Vies torna a estar sota amenaça legal, davant la qual s’ha convocat una manifestació a les 11:30h del dissabte 20 d’octubre a Pl.Sants.
En el transcurs de la manifestació es realitzaran diferents accions en alguns punts calents del barri, per tal de denunciar la manca d’habitatges, d’equipaments, així com les actuals polítiques de retallades socials.
Us adjuntem un dossier amb dades sobre el CSA Can Vies, així com de tot el procés legal i de la campanya social per aturar-ne el desallotjament.
Afegir només, que dins la campanya que vam arrencar, aquest matí entre 11 i 13h hem esdevingut Trend Toppic a Twitter, primers a Barcelona i quarts a Espanya, amb el hashtag #yesweCANvies que hem fet servir per difondre la convocatòria de la manifestació internacionalitzant CanVies a través l’eina de finançament col·lectiu http://verkami.canvies.org/ traduit a més de cinc idiomes i el video convocant a la manifestació subtitulat també a varis idiomes.
Podeu possar-vos en contacte amb nosaltres a:
Telèfon: 651 768 707 Pau Guerra