Companys i companyes, estrenem Verkami!


Bones companys i companyes,

Com ja sabreu algunes la situació en la que es troba el CSA Can Vies amenaçat de ser desallotjat per part de TMB. Conscients del desgast personal, col·lectiu i econòmic que suposa un procés llarg com aquest, i amb la intenció de seguir treballant com hem fet fins ara, sense tuteles institucionals i amb total autonomia econòmica i ideològica, hem iniciat una campanya per aturar el desallotjament, entre tot el veïnat com ja hem fet en altres ocasions.

En aquesta ocasió posem a les vostres mans una altra eina per participar a la campanya Juntes #SomCanVies, per als qui voleu col·laborar i no ho podeu fer activament, també per a qui participeu dia a dia al carrer, podeu ajudar a suportar el pes econòmic que comporta una campanya com aquesta, a través d’aquest Verkami http://www.verkami.com/projects/3548-somcanvies.  Un dels motius que ens ha fet apostar per aquesta plataforma és la possibilitat de seguir aprofundint en noves fórmules d’autogestió.

Durant els més de 15 anys d’història el teixit social del barri ha estat un “pilar” en la “formació” heterogènia de Can Vies i en les diferents lluites en les que hem treballat colze a colze amb diferents entitats del barri. Sense aquests lligams tant estrets amb el barri i les entitats de Sants, Can Vies no seria.

Per tots els anys de lluita junts, per la importància de tenir espais lliures de tutelatge institucional per un barri combatiu com el nostre.

És per això que us volem demanar la participació activa en les diferents convocatòries de la campanya, la primera serà la manifestació del 20 d’octubre a les 11.30 h. a plaça de Sants, també la participació a través d’aquest Verkami amb les vostres aportacions i amb la màxima difusió de la situació de Can Vies i de les diferents iniciatives que des del CSA portem a terme, com aquest Verkami.

Gràcies. Salut!

Juntes #SomCanVies!