Des de Can Vies exigint la Llibertat de Rubén i Andreu


Des del CSA Can Vies donem tot el nostre suport i solidaritat als nostres companys Andreu, Rubén i a totes les companyes que estan siguen víctimes de la repressió amb detencions i empresonaments arran dels fets de la vaga general del 29 de març.

No és casualitat que totes les persones detingudes siguin membres actius i militants dels moviments socials que lluiten dia a dia pels drets i llibertats en contra la violència intrínseca al sistema capitalista.

 

Aquestes detencions responen a una estratègia política amb el suport dels mitjans policials i de comunicació per tal de callar les veus d’aquelles que denuncien i que s’oposen a les injustícies.

 

És per això que fem una crida a la mobilització i a la solidaritat activa. No és moment de pors; és l’hora de prendre els carrers, plantar-los cara i recuperar les nostres vides. Exigim la llibertat de l’Andreu i en Rubén i la retirada dels càrrecs de totes les encausades.

 

LA SOLIDARITAT NO S’EMPRESONA, JUNTES HO PODEM TOT!