cinema feminista + Sopador a Can Vies


Cartell En Tierra de HombresDimecres 7 de març

A partir de les 20h

Avui com cada setmana, hi haurà sopador al CSA Can Vies.

A més a més, passarem la pel·lícula “En Tierra de Hombres” (doblalda al Castellà), on s’explica la història real de la Josey, una dona que decideix enfrontar-se al sistema de dominació patriarcal que regeix el seu dia a dia, i de forma molt accentuada al seu lloc de treball, la mina.

La projecció del film serà a partir de les 20h, i en acabar podreu disfrutar del sopador popular de Can Vies.

Us esperem a totes!

Recordeu: Dijous 8 de Març a les 19h a Plç Universitat, Manifestació del 8 de març, dia de la dona treballadora

Sinopsis: Quan el seu matrimoni fracassa, Josey Aimes torna al seu poble natal al nord de Minnesota, a la recerca d’un bon treball. Mare soltera amb dos nens al seu càrrec, busca treball en la principal font d’ocupació de la regió: les mines de ferro. Les mines han proporcionat feina a la comunitat durant generacions. El treball és dur però es paga bé. És una indústria dominada des de sempre pels homes, en un lloc poc acostumat als canvis. Animada per la seva amiga Glory, una de les poques dones mineres del poble, Josey s’uneix a la pedrera. Està preparada per al perillós i dur treball però no per aguantar l’assajament que ella i les altres mineres pateixen per part dels seus companys. Són temps difícils i l’últim que volen els miners és haver de competir amb dones per les poques ocupacions que hi ha, dones que segons ells no haurien d’estar conduint camions ni arrossegant pedres.

http://www.cinemacatala.net/BDpelPublicInt2.php?id=783