Passi peli sobre el BPP + Kafeta amb musica negra


BPP-13gener2012 Divendres 13 de gener

a partir de les 19h

  • Projecció de la pel·licula Balck Panter, power to the people… Then and now, de Mario Van Peebles (1995)
  • I després kafeta amb música negre fins les 2:00h. PD’s Stereo2 Soundsystem & Pilé Dj’s
  • Organitza: negres tempestes

Iniciem l’any amb les piles carregades i amb ganes de contestar totes les afliccions socials que tenim; i els amics de Negres Tempestes ens han brindat una oportunitat magnífica. Aquest divendres 13 de gener organitzen una vetllada dedicada al moviment social afroamericà més rupturista que el segle XX va parir, el Black Panther Party.

Tot s’iniciarà amb un cinefòrum que organitzen al CSA Can Vies (C/ Jocs Florals, núm.. 40-42 Sans, BCN), amb la pel·lícula “Panther” on es relata què va ser aquest moviment revolucionari als EEUU, i alhora amb més estil en la manera de vestir i les formes de repel·lir les injustícies socials i racials que afrontaven:

I, a continuació, ens tornarem a trobar als plats els dj’s del Pilé amb els amics maresmencs de Stereo2 Soundsystem, els reis de la black music contestatària de Premià. En aquesta ocasió, posarem l’agulla al vinil conjuntament per a divulgar els sons negres que més ens agraden dels anys 60 i 70, principalment però molt probablement no única. Jazz, Funk, Soul i R&B en una combinació de ràbia i poesia sonora.

Us animem a no deixar passar la oportunitat!
Power to the People!