20-Ningú ens representa


Ja arriba el circ de les eleccions; com cada quatre anys hem d’aguantar els seus discursos carregats de demagògia i de promeses que no es compleixen, quan la seva única intenció és perpetuar-se en el poder i continuar servint als interessos de la banca, la patronal, les entitats financeres, el FMI, la Unió Europea, etc.

Són els mateixos banquers i empresaris, en connivència amb la classe política, que es beneficien de la nostra explotació diària en feines cada dia més precàries, que treuen profit d’unes retallades que empobreixen les nostres condicions de vida amb l’excusa que és l’única sortida viable a la crisi i que, a més no afecten als qui ens han portat a aquesta situació, ans al contrari, els són necessàries per mantenir la dominació que exerceixen sobre les nostres vides.

Ens han fet creure que són necessaris, que algú ha de gestionar les nostres vides perquè no s’ensorrin, però són ells, els que ens les estan ensorrant pel seu profit. Però cada dia es fa més evident que no els necessitem. Hem vist que som capaços de gestionar-nos sense ells organitzant-nos nosaltres mateixes, escoltant-nos i donant-nos suport a les places, als llocs de treball, als centres de salut, a les aules i un llarg etcètera. I seguirem anant més enllà. Malgrat el poder ens criminalitzi o ens intenti reprimir; perquè hem perdut la por.

No es tracta de colors ni de sigles, ni d’esquerres ni de dretes, el problema és intrínsec al sistema, un sistema que legitima l’actual democràcia representativa, que no ens deixa decidir per nosaltres mateixes limitant la nostra participació a un vot cada 4 anys, i que es manté fidel a les antigues estructures franquistes, els pilars de l’actual capitalisme salvatge.

Decidim no votar, no delegar les nostres vides a ningú,

ABSTENCIÓ ACTIVA!