Bases del concurs de Pintxos [dmts 10 maig – 14è aniversari]


Bases del concurs

Requisits i presentació

 • El Concurs de Pintxos es farà a la Capella del CSA Can Vies en el marc de l’Aniversari d’aquest centre social el dimarts 10 de maig de 2011. Hi podrà participar qualsevol persona que pugui distingir entre un ingredient culinari i qualsevol altre producte no comestible.
 • Els i les participants hauran de presentar els seus Pintxos abans de les 20’30h del dia del concurs, no havent d’inscriure’s previament enlloc.
 • Els i les concursants podran fer ús de la cuina del CSA des de les 19h, sempre i quant la deixin igual o millor de com l’han trobat.
 • Cada concursant haurà de presentar 15 pintxos exactament iguals i Can Vies li donarà 6€ per pagar-ne els ingredients. Els ingredients que el o la concursant faci servir no han de superar aquest preu en cap cas. Aquesta mesura fomenta la creativitat i iguala la competició, doncs tothom partirà del mateix pressupost.
 • Els pintxos s’hauran de portar tapats de manera que en entrar a Can Vies ningú pugui veure’ls, i es dipositaran en una taula on se’ls otorgarà un número. No podrà donar a conèixer l’autoria de cada recepta fins després d’anunciar el resultat del concurs, i els/les concursants no poden dir a ningú quins pintxos han cuinat.
 • Els pintxos que continguin carn es senyalitzaran degudament, igual que els pintxos vegetarians i vegans.

Selecció dels o les guanyadores i premis

 • Els premis es decidiran per votació popular. Es vendran pintxos a 1€ entre totes les persones assistents, i cada pintxo consumit donarà dret a un vot.
 • Qui participi podrà menjar-se tres pintxos elaborats pels seus/es competidores sense cap cost per a ells/es.
 • El vot serà secret i es dipositarà en una urna a la barra.
 • El concurs es donarà per finalitzat pels volts de les 22h, quan es farà el recompte de vots i s’entregaran els premis.
 • Hi haurà tres premis; primer, segon i tercer. En cas d’empat en nombre de vots els pintxos vegetarians rebran un vot addicional. En cas que l’empat es produeixi entre pintxos vegetarians es decidirà a cara o creu.
 • Els premis valdran la pena, però són secrets.