[11 març] Divendres Faràndula solidari amb Can Vies


Divendres Faràndula solidari amb Can Vies

Divendres 11 de març
A partir de les 20.30

A Cotxeres de Sants (<M> Plaça de Sants L1, L5)
Entrada 5 euros -solidària amb Can Vies-

A les 20.30h, Rebelmadiaq Sound (Jamaican Sounds) i a les 22h, Atversaris + AssTrio (per principis elegants)

 

Organitza: Divendres Faràndula (Assemblea de Barri de Sants) i CSA Can Vies. http://www.divendresfarandula.org/

 

 

 

* Divendres Faràndula a Sants és un projecte de l’Assemblea de Barri de Sants, espai de confluència dels moviments socials del barri, que desitja oferir al públic en general una programació dedicada a la música i les arts escèniques amb la finalitat de fomentar, promocionar i dinamitzar la cultura en un ambient càlid i relaxat.

Els espectacles s’ofereixen als centres cívic Cotxeres de Sants i Casinet d’Hostafrancs que són espais que van ser recuperats com a equipaments culturals dels barris de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, desprès de llargues i exitoses campanyes reivindicatives.