Cercavila subterrani per denunciar la demanda de TMB 1


Avui, 18 de febrer de 2011 ha tingut lloc el judici de Transports Metropolitans de Barcelona contra el CSA Can Vies. Ben d’hora, des de les 8 hores del matí, un esmorzar popular a la Plaça de Sants denunciava aquest nou intent de TMB d’acabar amb l’activitat política, social i cultural d’aquest Centre Social Autogestionat.

Cap a les nou del matí, una cinquantena de persones s’han endinsat als túnels del metro per senyalar directament a l’empresa responsable de la nova demanda judicial contra el CSA.

Els i les manifestants han repartit informació, han cridat consignes a favor de Can Vies i de l’okupació, i han obert les portes d’entrada a la xarxa de metro per posar de manifest que amb als preus abusius del transport barceloní, els directius de l’empresa obtenen grans beneficis.

A les onze del matí, el grup s’ha dirigit pels carrers de Sants i l’Hospitalet fins a la “ciutat de la justicia” on s’anava a dur a terme el judici de TMB contra Can Vies, que ha quedat vist per sentència.


One thought on “Cercavila subterrani per denunciar la demanda de TMB

Comments are closed.