Ara mateix, 15 de Febrer del 2011. 11h. Encadenades a la seu del districte.


Dos persones s’encadenen a la porta del districte de Sants contra el desallotjament de Can Vies.

Les dues portes principals del districte de Sants han estat bloquejades per activistes que protesten contra la demanda que té interposada TMB contra el CSA Can Vies. La tercera porta del Districte està tancada amb una cadena. Cal recordar que aquest divendres 18 de febrer, amb motiu del judici que es celebrarà aquell mateix dia, a les 8 del matí hi ha una convocatòria a plaça de Sants sota el lema “Avancem juntes a pas ferm per aturar el judici!” que constarà d’un esmorzar i una cercavila

Els antiavalots han acabat tallant, amb unes grans cizalles, les cadenes dels activistes. Els han identificat i deixat en llibertat.