Protesta en la inauguració de les reformes de la Plaça Josep Pons (Màlaga) i voltants 1


Imma Moraleda 29012011

* Imma Moraleda, Regidora del Districte de Sants

Dissabte 29 de gener a les 12:00 del matí coincidint amb la inauguració, per part de l’alcalde Jordi Hereu, de la reformada Plaça Bonet i Moixí (Josep Pons), un grup de persones solidaries amb la situació del CSA Can Vies, amenaçat de judici i desallotjament els propers mesos, han realitzat una nova acció per difondre la situació en que es troba Can Vies i protestar davant els politics especuladors de la ciutat que prefereixen places dures a Centres Socials plens de vida.

Passades les 12:00 i aprofitant l’arribada de l’alcalde Jordi Hereu a la Plaça Bonet i Moixí, les persones solidaries amb el CSA Can Vies han llençat bombetes d’olor i han mostrat banderoles a temps que cridaven consignes en suport del CSA i la pudor que fa aquesta classe política especuladora. Ràpidament la seguretat privada de l’alcalde ha intentat impedir, amb cops i males maneres,  que  el grup de persones mostres les banderoles, però no ho han aconseguit.

Jordi Hereu, Imma Moraleda i cia 29012011

* Jordi Hereu, alcalde de Barcelona, i cia

Banderoles per Can Vies 29012011

* A la Plaça Màlaga, escaquejant-se de la protesta


One thought on “Protesta en la inauguració de les reformes de la Plaça Josep Pons (Màlaga) i voltants

Comments are closed.