Solidaritat des de València


Davant l’amenaça de desallotjament del CSO Can Vies arran del judici que tindrà lloc els propers 24 i 25 de gener, el Centre Social-Bar Terra, l’Ateneu Popular del Carme i el Racó de la Corbella, de València, volem expressar la nostra més sincera solidaritat i traslladar tot el nostre suport al CSO Can Vies i totes les persones que participen d’aquest projecte.

Des de València, i amb plena consciència del que és treballar sota constant assetjament institucional, volem denunciar la maniobra de les institucions que, a través de la demanda interposada per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), volen aconseguir un desnonament legal de l’edifici i la desaparició d’aquest emblemàtic espai alliberat del barri de Sants.

Finalment, volem felicitar al CSO Can Vies per tota la feina que ha fet aquests anys i que, amb l’ajut de totes i tots, de ben segur podrà continuar fent per molts més anys.

València, 10 de gener de 2007