Suport des de Can Beltza


Salut companys i companyes i endavant amb la defensa de Can Vies i dels espais autogestionats!!!

Som membres de Can Beltza, una vivenda que porta cinc anys okupada a Terrassa i que en fa més de dos que estem també en un procés judicial que ens vol desallotjar. En aquest procés ja ens heu ajudat en més d’una ocasió, estant presents en els judicis,  i cedint-nos Can vies heu col·laborat activament en la campanya i ens ha servit per recollir diners per les despeses en advocats. Sempre us ho agrairem!!!

També som membres de l’assemblea d’okupes de terrassa des de que a l’any 96 va prendre força el moviment a la nostra vila. Des d’aquell moment la relació Sants-Terrassa sempre ha estat present, col·laborant mútuament en la lluita per enderrocar del sistema capitalista. Aquesta lluita l’hem viscut els 12 d’Octubres als carrers, a les barricades,…, L’hem viscut en les campanyes de denúncia  i resistència en desallotjaments, l’hem viscut en les festes populars, creatives i alternatives del barri, l’hem viscut en la creació de espais i projectes totalment innovadors dintre del moviment. I la continuem vivint dia a dia.

Des de que es va alliberar Can Vies, es va rehabilitar i se li va tornar al barri de Sants, no hem deixat de col·laborar-hi, en campanyes, aniversaris, manifestacions, actes, accions,… i per tant en aquesta batalla, en aquest judici volem aportar el nostre suport i la nostra solidaritat. Can Vies i el barri de Sants amb els seus locals, associacions i col·lectius que conformen la seva riquesa han estat sempre un exemple a seguir. De veritat, la vostra persistència, els vostres ànims, el vostre somriure constant davant l’opressor i els seus atacs ens serveixen per carregar les piles i ens anima a seguir lluitant.

La defensa de Can vies és important i totes hem de donar el màxim de nosaltres, ja sigui durant el judici com en els següents esdeveniments que puguin succeir. Perquè no ha arribat el dia encara que puguin trencar la nostra solidaritat, perquè per molt que ens reprimeixin no ens faran creure. Perquè avui no és el dia de quedar-nos amb els braços creuats, perquè la lluita és l’únic camí, perquè demostrarem que sense justícia no hi ha pau i perquè si el present que estem vivint és de lluita el futur serà nostre!!!!

VISCA EL POBLE ORGANITZAT!!!

VISCA LA LLUITA CONTRA EL CAPITAL!!!

FINS A LA VICTÒRIA SEMPRE!!!

CAN VIES SERÀ PEL BARRI!!!