Solidaritat des del Casal Independentista de Sants


Casi 20 anys de Casal independentsista de Sants, ens serveixen entre d’altres coses, per saber de la dificultat de construir projectes a llarg plaç, amb sentit critic i amb voluntat d’enfrontament permanent amb l’ordre establert.

Fruit d’aquesta experiència, sabem que 10 anys, malgrat ser part important del recuregut, no és el final, i queda molt per construir.

És per aixó que estem convençuts que la lluita en defensa del CSA Can Vies, no és nomès la supervivència de quatre parets i un sostre, sinó de la seva gent i els seus projectes, de infinites voluntats de construir un demà millor. Així, des del Casal, animem a l’esquerra independentista del barri i a tot el veinat, a defensar aquest projecte, i a seguir engrandint-lo. Convençuts que el projecte de barri i pais que volem, passa per la supervivència d’espais com Can Vies i l’escola que ha esdevingut per a desenes de militants, en aquesta carrera no universitària, on el que aprenem, ho fem dels altres, del treball conjunt, del dia a dia, i nit a nit, l’aula on hem après solidaritat, sentit crític, convivència, cultura popular, resistència, lluita i  compromis.

Can Vies és del Barri!