Sants-Terrassa Solidaritat!


Des de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa volem mostrar tota la nostra solidaritat al Centre Social Alliberat Can Vies, que avui s’afronta a un procés judicial que pretén el seu desallotjament. Aquest procés va ser iniciat l’any 2006 per l’empresa Transports Metropolitans de Barcelona, que va interposar una demanda civil per desnonament  per precari, amb la finalitat d’obtenir l’ordre de desallotjament.

També volem mostrar el nostre rebuig envers a l’ajuntament de Barcelona, el qual pretén acabar amb un projecte consolidat com ho és Can Vies, amb una dècada de treball polític i social, convertint-se en un espai de referència pel barri de Sants, per Barcelona i pels Països Catalans, i això els fa mal. El que no saben, que per molts desallotjaments o judicis a les persones dissidents, no aconseguiran acabar amb nosaltres perquè seguim tenint la capacitat de somiar i pensar, i per tant de crear i de lluitar pel que fem, més enllà d’espais físics concrets.

Volem mostrar la nostra solidaritat cap a Can Vies perquè és un espai de totes i per a totes, que en més deu anys no ha deixat de sorprendre’ns amb un munt d’activitats i projectes, ensenyant-nos que podem generar espais lliures de la lògica capitalista, patriarcal i jeràrquica.

Per acabar, us volem agrair a les persones que heu treballat durant tots aquests anys per fer possible un espai com Can Vies, on hem participat en un múltiples ocasions, i on també hem pogut rebre tota la vostra ajuda quan ha estat necessària, i això tampoc s’oblida. Al nostre poble i al vostre barri, ens heu donat suport amb els espais okupats a Terrassa, en moments difícils, com ho han estat l’empresonament de les nostres companyes Laura i Zigor, les agressions feixistes i policials a la nostra ciutat, o en l’aturada de l’empresonament, per dues vegades, del nostre company Franki que va ser possible gràcies al treball de totes. En totes aquestes lluites Can Vies i l’Assemblea de Barri de Sants han tingut un paper important no només per sumar-se a la nostres campanyes, sinó també en col·laborar activament muntant activitats de difusió o per poder fer front a les despeses judicials.
En fi, a Terrassa sabem que la solidaritat mou muntanyes i per això avui estem aquí amb vosaltres, perquè sou nosaltres, i perquè aquesta també és la nostra lluita.

SI EL PRESENT ÉS DE LLUITA, EL FUTUR ÉS NOSTRE!!!

CAN VIES ES QUEDA AL BARRI DE SANTS!!!!

VISCA EL POBLE ORGANITZAT!!!

VISCA LA LLUITA ANTICAPITALISTA!!!

VISCA SANTS ANTIFEIXISTA!!!